Μάθετε για εμάς, Santo Solar Ηλεκτρολόγοι

Η εταιρεία “Santo Solar” Φύτρος Δαμιανός & Σια Ε.Ε. είναι μια εταιρεία με εμπειρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων & Ανεμογεννητριών. Τα μέλη της είναι εξειδικευμένοι τεχνικοί – ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες με πολυετή πείρα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, γνωστοί για την δουλεία τους στο νησί της Σαντορίνης και στην ευρύτερη περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής κατάρτιση στις τεχνολογικές εξελίξεις, η στενή παρακολούθηση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων, όσον αφορά τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και η προσεγμένη επιλογή στην προμήθεια πιστοποιημένων αγαθών. Σαν αποτέλεσμα η εταιρεία “Santo Solar” σας προσφέρει υπεύθυνα την καλύτερη και ολοκληρωμένη λύση για κάθε σας ανάγκη σχετικά με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις πάσης φύσεως και με Αυτόνομα και Διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά Συστήματα Ανεμογεννητριών.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από 10μελές συνεργείο εξειδικευμένων και πτυχιούχων ηλεκτρολόγων που με υπευθυνότητα και ζήλο συμβάλουν στην άρτια αποπεράτωση του εκάστοτε έργου στη Σαντορίνη και τα νησιά των Κυκλάδων.

 

 

Ο Στόλος Μας

Η εταιρεία “Santo Solar” Φύτρος Δαμιανός & ΣΙΑ E.E. διαθέτει έναν ικανό αριθμό οχημάτων κατάλληλων για την μεταφορά υλικών, εργαλείων αλλά και των ειδικών κατασκευών.

 

Ο Χώρος Μας

Ο άνετος και άρτια εξοπλισμένος χώρος της εταιρείας “Santo Solar βρίσκονται στον Πύργο της Σαντορίνης. Οι χώροι μας είναι ειδικά μελετημένοι για τη σωστή αποθήκευση όλων των αναλώσιμων και μη υλικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και την κάλυψη των εκάστοτε αναγκών.